ÇOCUKLAR İÇİN ÜCRETSİZ YAZ PROGRAMI: 12 FARKLI ALANDA EĞİTİMLER VERİLECEK

14.6.2024

Karnelerini alarak yaz tatiline giren Ataşehirli öğrenciler için eğlenceli ve eğitici bir yaz programı hazırlayan Ataşehir Belediyesi; sanat, tasarım, dans ve yabancı dil atölyeleriyle çocuklara sanat ve kültür dolu bir yaz yaşatacak.

Ataşehir Belediyesi, karnelerini alarak yaz tatiline giren 6-12 yaş arası çocuklar için eğlenceli ve eğitici bir yaz programı hazırladı. Yaz Sanat Okulu ile birbirinden farklı sanat, tasarım, dans ve yabancı dil atölyeleriyle çocuklara sanat ve kültür dolu bir yaz yaşatılacak.

Atölye programı kapsamında;  takı atölyesi, cup song, keçeden çanta yapımı, dans, parmak kukla, heykel, kolaj atölyesi, yabancı dil, masal atölyesi, anahtarlık yapımı, makrome yapımı ve marakas yapımı eğitimleri verilecek.

Atölyeler Ataşehir Belediyesi’ne bağlı; Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi, İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi, Mustafa Saffet Kültür Merkezi, Kayışdağı Yaratıcı Çocuk Merkezi, Düştepe Oyun Müzesi ve Süleyman Karadağ Halk Kütüphanesi’nde düzenlenecek.

Daha çok çocuğa ulaşabilmek için iki dönem halinde yapılacak olan Yaz Sanat Okullarının ilki 8 Temmuz’da başlayacak.

Kayıtlar, 26 Haziran 2024 saat 10.00’dan itibaren online olarak ebelediye.atasehir.bel.tr adresinden ve eğitimlerin verileceği 6 merkezden alınmaya başlanacak.

Atölyeler; pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri, sabah ve öğlen olmak üzere iki ayrı programda gerçekleştirilecek.

• Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2024
  • Saat: 10.00
  • Eğitim Başlangıç Tarihi: 8 Temmuz 2024
  • Eğitimlere katılmak için Ataşehir’de ikamet etmek gerekmektedir.

Atölye Programlarımız:

• Takı Atölyesi
  • Cup Song
  • Keçeden Çanta Yapımı
  • Dans
  • Parmak Kukla
  • Heykel
  • Kolaj Atölyesi
  • Yabancı Dil
  • Masal Atölyesi
  • Anahtarlık Yapımı
  • Makrome Yapımı
  • Marakas Yapımı

Atölye Yerleri:

• Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi
  • İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi
  • Mustafa Saffet Kültür Merkezi
  • Kayışdağı Yaratıcı Çocuk Merkezi
  • Düştepe Oyun Müzesi
  • Süleyman Karadağ Halk Kütüphanesi

Seans Bilgileri: Atölyelerimiz sabah ve öğlen olmak üzere iki ayrı seansta gerçekleştirilecektir:

• Sabah: 10.00-10.50 / 11.00-11.50
  • Öğlen: 13.00-13.50 / 14.00-14.50

Yaş Grupları: Atölyelerimiz 6-8 yaş ve 9-12 yaş gruplarındaki çocuklar için düzenlenecektir.

Atölye Günleri: Atölyelerimiz Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri olmak üzere dört gün üst üste gerçekleştirilecektir.

Kayıt Bilgileri: Kayıtlar 26 Haziran 2024 saat 10.00’dan itibaren online olarak ebelediye.atasehir.bel.tr adresinden yapılabilir. Ayrıca, Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi, Mustafa Saffet Kültürevi, İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi, Kayışdağı Yaratıcı Çocuk Merkezi, Düştepe Oyun Müzesi ve Süleyman Karadağ Halk Kütüphanesi’nden de kayıt yaptırılabilir. Eğitimlere katılmak için Ataşehir’de ikamet etmek gerekmektedir.