ÇOCUKLAR İÇİN SİNEMA VE TİYATRO ZAMANI BAŞLIYOR

6.10.2017

Yeni sezona iddialı başlayan Ataşehir Belediyesi 2017-2018 kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocukları birçok etkinlik ile Ekim ayında sanatla buluşturmaya hazırlanıyor.

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri sayesinde bugüne kadar yüzlerce sinema ve tiyatro oyunu aileleriyle birlikte binlerce çocuğa ulaştı.

Her yıl, artan sayıda kaliteli çocuk prodüksiyonları sayesinde çocukların kişilik gelişimleri de bu yönde olumlu etkileniyor.

Bu kapsamda İstanbul Kumpanyası tarafından “Karga ile Tilki” isimli oyun 1 Ekim’de, Fabrika Sanat tarafından “Karlar Kraliçesi” ve İstanbul Çocuk Sanat tarafından “Kaplumbağa ile Tavşan” isimli oyunlar 8 Ekim’de sahnelenecek.

Tiyatro Mask tarafından “Alis Harikalar Diyarında” ve Yoyo Tiyatro tarafından “Eller Kollar Ülkesi” isimli oyunlar 15 Ekim’de, Uygur Çocuk Tiyatrosu tarafından “Çocuk Ülkesi” ve Vagon Sanat tarafından “Öğrenmek Bitmeyen Eğlence” 22 Ekim’de, Ahmet Çevik Tiyatrosu tarafından “Çöp Adam” ve Tiyatro Lir tarafından “Guluk Guluk” isimli oyunlar da 29 Ekim’de çocukları bekliyor.

Çocuk sinemalarında ise “Tüylü Kaçak” ve “Ayı Kardeşler: Sirkte Curcuna” isimli filmler 7 ve 14 Ekim’de,  “Cesur Kahraman: Ejderha Büyüsü” 21 Ekim’de ve “Spark: Bir Uzay Macerası” 28 Ekim’de gösterilecek.

 

Çocuklar, Harika Atölyeler Sizi Çağırıyor!

Ataşehirli çocuklar için hazırlanan farklı atölyeler Düştepe Oyun Müzesi’nde başlıyor.

“Ahşap Boyama”, “Masallı Taş Boyama”, “Ailemle İlk Sanatım”, “Sevimli Macun Yapımı”, “Müzede Hazine Macerası”, “Bez Bebek Yapımı”, “Ebru Sanatı” isimli atölyeler seanslar halinde Ataşehirli çocukları davet ediyor.

Kontenjanın sınırlı olduğu atölyelere çocuklarınızı kayıt yaptırmak veya detaylı bilgi almak için 0216 688 13 23 telefon numarasını arayabilirsiniz.