Çocuk Tiyatroları Festivali panelle son buluyor

5.2.2014



“Yaşasın Tatil Yaşasın Tiyatro” sloganıyla 25 Ocak’ta kapılarını Ataşehirli miniklere açan 4. Uluslarası Ataşehir Çocuk Tiyatroları Festivali, 8 Şubat Cumartesi günü düzenlenecek panel ile kapılarını bir sonraki yıl açmak üzere kapatıyor.

Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Etkinlik Salonu’nda 8 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecek panel iki oturumdan oluşacak. “Türkiye’de ve Dünya’da Çocuk Tiyatrosu” isimli ilk oturum saat 17.00’da başlayacak. Bu oturumun konuşmacıları arasında Prof. Dr. Hasan Erkek (Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bölüm Başkanı, Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği Başkanı), Prof. Dr. Stelian Stancu (Romanya), Dersu Yavuz Altun (Tiyatro Yeniden, Yazar ve Yönetmen), İnan Ambarkütük (Fabrika Sanatı, Yazar, Yönetmen, Oyuncu), Sebahattin Mutluer (Sarıyer Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni) bulunuyor.

Saat 19.00’da başlayacak “Dünya’da ve Türkiye’de Pantomim” adlı ikinci oturumun konuşmacıları arasında ise Vecihi Ofluoğlu (İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Pantomim Sanat Dalı Kurucusu ve Bölüm Başkanı), Bülent Develi (Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Sadri Alışık Kültür Merkezi Pantomim Eğitmeni ve Oyuncusu), Mark Bogdan (Macaristan) ve Gergely Tacaks (Macaristan) yer alıyor.

Tarih: 08 Şubat 2014 / Cumartesi

Yer: Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Sergi Salonu

Adres: Küçükbakkalköy Mahallesi, Novada Ataşehir AVM. Kat: 3- Ataşehir