ÇOCUK HALK DANSLARI TOPLULUĞU SEÇMELERİ

20.11.2017

“Dans Etmek Özgürlüktür”  ilkesinden yola çıkarak Anadolu halk danslarını geçmişten günümüze, günümüzden geleceğe aktarmak için dans etmeyi seven, halk oyunlarına ilgi duyan çocuklar,  Ataşehir Belediyesi Çocuk Halk Dansları Topluluğu’nda bir araya geliyor.

9-14 yaş aralığındaki çocuklardan seçmeler yapılarak, Ataşehir Belediyesi Çocuk Halk Dansları Topluluğu oluşturuluyor.

Seviyelerine bakılarak dans etme ve uygulama yetisi geliştirilebilecek olan adaylar topluluğa kabul ediliyor.

Çocuk Halk Dansları Topluluğu’nda, Anadolu’da var olan dans adımları ile birlikte, modern dans tekniklerini kullanarak profesyonel eğitimler verilecek.

Seçmelere katılmak isteyen çocuklar, 24 Kasım 2017 tarihine kadar başvuru yapabilirler.

25 Kasım Cumartesi günü Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi, 26 Kasım Pazar günü ise Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sınav yapılacak.

Sınava Katılım Şartları ve Başvuru Tarihleri

Yaş Aralığı:      9-14 yaş (2003-2008)

Sınav Tarihi:   25.11.2017 Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi

26.11.2017 Mustafa Saffet Kültür Merkezi