ADRES

TELEFON

E-POSTA

KEP

ÇEVRİMİÇİ TASARIM VE BECERİ ATÖLYELERİ MAYIS PROGRAMI HAZIR!

27.4.2021

Ataşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri’nin (ATABEM) hazırladığı Çevrimiçi Tasarım ve Beceri Atölyeleri, Mayıs ayında yeni atölyelerle devam ediyor.

Ataşehirli çocukların yüzünü güldüren, internet üzerinden çevrimiçi olarak yapılan; sanat, tasarım, felsefe, teknoloji ve daha pek çok alandaki atölyeler Mayıs ayında da yine çocuklarla olacak.

5 - 15 yaş arasındaki farklı yaş gruplarına yönelik hazırlanan atölyeler, Mayıs ayında 4 hafta boyunca öğrenci ve eğitmenleri Zoom programı üzerinden buluşturacak.

Mayıs ayı programında tek dersten oluşan 2 atölye, 4 hafta sürecek 4 dersten oluşan ise 11 atölye yer alacak.

Tek derslik atölyeler:

• Süper Kahramanlar Nasıl Çizilir? | Adım Adım Çizim Atölyesi
  • Origami ile Hayvanlar | Başlangıç Seviyesi Origami Atölyesi

4 hafta sürecek 4 derslik atölyeler:

• Masaüstü Oyun Tasarımı
  • Seramik Atölyesi
  • Maket Yapımı Atölyesi
  • Creative Challenge
  • Stop Motion Atölyesi
  • Oyuncak Yapımı Atölyesi
  • Astronomi Atölyesi
  • Algoritmik Düşünme ve Kodlama Atölyesi
  • Teknolojik Gereçler İçin Aksesuar Yapımı Atölyesi
  • Pantomim ile Buluşması Atölyesi
  • İzci Düğümleri Atölyesi

Atölyeler hakkında ayrıntılı bilgi almak için etkinlik kitapçığını buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Zoom programı üzerinden gerçekleşecek atölyeler için buraya tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz.

Kayıt oluşturmadan önce formdaki uyarıları dikkatle okuyunuz.

Sorularınız için Ataşehir Belediyesi’nin (0216) 577 10 51 numarayı arayabilirsiniz.

Çevrimiçi Tasarım Ve Beceri Atölyeleri Mayıs Programı Hazır! | Ataşehir Belediyesi

ADRES
Barbaros Mah. Şebboy Sok. No:4
Pk: 34746 Ataşehir - İstanbul

TELEFON

E-POSTA

KEP

ÇEVRİMİÇİ TASARIM VE BECERİ ATÖLYELERİ MAYIS PROGRAMI HAZIR!

27.4.2021

Tek derslik atölyeler:

• Süper Kahramanlar Nasıl Çizilir? | Adım Adım Çizim Atölyesi
  • Origami ile Hayvanlar | Başlangıç Seviyesi Origami Atölyesi

4 hafta sürecek 4 derslik atölyeler:

• Masaüstü Oyun Tasarımı
  • Seramik Atölyesi
  • Maket Yapımı Atölyesi
  • Creative Challenge
  • Stop Motion Atölyesi
  • Oyuncak Yapımı Atölyesi
  • Astronomi Atölyesi
  • Algoritmik Düşünme ve Kodlama Atölyesi
  • Teknolojik Gereçler İçin Aksesuar Yapımı Atölyesi
  • Pantomim ile Buluşması Atölyesi
  • İzci Düğümleri Atölyesi

Kayıt oluşturmadan önce formdaki uyarıları dikkatle okuyunuz.