Çevreci Kedi Çevki Çocuklarla Buluşuyor

23.1.2012

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve ÇEVKO

Yarıyıl tatilinde çocuklarda çevre bilincinin gelişmesine katkıda bulunmak ve tatil döneminde eğlenerek öğrenmelerini sağlamak amacıyla bir etkinlik düzenliyor. Çevreci kedi Çevki’yi çocuklarla buluşturuyor.

28-29 Ocak 2012 tarihlerinde 13:00 -18:00 saatleri arasında Carrefour Alışveriş Merkezi’nde, 04-05 Şubat 2012 tarihlerinde 13:00 -18:00 saatleri arasında ise Optimum Outlet Alışveriş Merkezi’nde çocuklarla buluşacak olan Çevki bir yandan çocukları çevre konusunda bilinçlendirirken, bir yandan da onlara küçük hediyeler verecek. Çevki’ye arkadaşları Pet Şişe, Karton Kutu, Metal kutu gibi karakterlerde yardım edecek. AVM’lerdeki Ataşehir Belediyesi stantlarında çocuklar sürpriz hediyelerle buluşurken Çevki onlara hem hediyelerini verecek hem de geri dönüşüm ile ilgili kitap ve broşür dağıtacak.