Çevreci Kedi Çevki Ataşehir’de…

29.1.2012

Ataşehir Belediyesi ve ÇEVKO işbirliğiyle çevreci kedi Çevki, çocuklarla buluşup onlara geri dönüşümü anlatıyor ve hediyeler dağıtıyor. Çevre bilincinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla etkinlikler düzenleyen Ataşehir Belediyesi yarı yıl tatilinde de çocukları unutmadı. İlçedeki büyük alışveriş merkezlerine stant kuran Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, çevreci kedi Çevki ve pet şişe, karton kutu, metal kutu gibi karakterlerle birlikte çocuklara geri dönüşümü anlatıp hediyeler verdi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve başkan yardımcıları da hazırlanan standı ziyaret ederek çalışmalara katıldı. Başkan İlgezdi Çevki ile birlikte çocuklara geri dönüşümün önemini anlatarak, onlara; geri dönüşüm malzemelerinden yapılan not defteri, kitap, balon ve geri dönüşüm karakterlerinin yer aldığı çıkartmalar dağıttı.Ataşehir Belediyesi ekipleri ve Çevki 04-05 Şubat 2012 tarihlerinde 13:00 -18:00 saatleri arasında da Optimum Outlet Alışveriş Merkezi’nde çocuklarla buluşacak. Çevki bir yandan çocukları çevre konusunda bilinçlendirirken, bir yandan da onlara çeşitli hediyeler verecek.