BUZ PİSTİNDE EĞLENCE DEVAM EDİYOR

25.1.2019

Ataşehir Belediyesi’nin ilkini geçen yıl gerçekleştirdiği çocuklara yönelik buz pateni derslerinde yeni dönem kayıtları başladı.

6-11 yaş arasındaki Ataşehirli çocukların, buz pisti keyfini ücretsiz olarak deneyimledikleri derslerde; çocuklara pistte doğru kaymaları öğretilirken, herhangi bir sakatlık yaşamamaları için de pistte uzman eğiticiler bulunuyor.

Ataşehir Optimum Alışveriş Merkezi’ndeki buz pistinde verilecek dersler Mart ayında başlayacak.

Bu projeyle birçoğu hayatlarında ilk kez buz pistiyle tanışan çocuklar hem buz pateni yapmanın keyfini yaşarken hem de farklı bir spor dalına yöneliyor.

Kayıt yaptırmak isteyen aileler, Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvurabilirler. Detaylı bilgi için Ataşehir Belediyesi’nin 0216 570 50 00 numaralı çağrı merkezinin 1005, 1006, 1067 dahili hatlarını arayabilirsiniz.