Bülent Ortaçgil de Ataşehir’e Ses Verdi

17.11.2011

Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Ustalar Ataşehir’e Ses Veriyor” etkinliklerinin üçüncüsü Bülent Ortaçgil konseri ile devam etti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği ve daha önce Kerem Görsev Trio ile Fahir Atakoğlu’nu Ataşehirlilerle buluşturan etkinliklerin üçüncüsü Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi.

Ücretsiz olarak düzenlenen etkinliğe Ataşehirliler büyük ilgi gösterirken, konseri Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de eşi Gamze Akkuş İlgezdi ile izledi.

1970’lerden bu yana bestelediği şarkıları seslendiren Bülent Ortaçgil, yaklaşık bir buçuk saat boyunca eserlerini Ataşehirlilerle buluşturdu.

Konseri büyük coşku ile izleyen Ataşehirliler, sık sık usta sanatçıdan sevdikleri şarkıları çalmasını istediler.

“Ustalar Ataşehir’e Ses Veriyor” etkinliğinde sahneye çıkan Bülent Ortaçgil’e plaket ve çiçek sunan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, usta sanatçıya teşekkür ederken yaptığı kısa konuşmada, Van’da meydana gelen deprem sonrası bölgeye yardım ellerini uzatan tüm Ataşehrililere de saygı ve şükranlarını sundu.