Bu Kızlar Alkışı Hakediyor

28.2.2010

TFF Bayanlar 1.Liginde fırtına gibi esen Ataşehir Belediyesi bayan futbol takımı Ataşehir Belediyesi erkek futbol takımını yendi.

Ataşehir Belediyesi Bayan Futbol Takımı lige verilen arayıda antreman ve hazırlık karşılaşmaları ile değerlendiriyor. Yeni Sahra Stadında Ataşehir Belediyesi Erkek Futbol Takımı ile karşılaşan Bayan Futbol Takımı maçı 3-2 kazandı.

 

 

Ataşehir Belediyesi Spor Kulübü Derneği Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan ile Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman ve Belediye Meclisi Başkanvekili Hüseyin Culha'nın da izlediği karşılaşmada Ataşehir Belediyesi Bayan Futbol Takımı belediyenin ulaştırma servisinde çalışan erkeklerden oluşan erkekler takımını sahadan sildi.

 

 

Karşılaşmada erkeklerin sert futboluna aynı sertlikle karşılık veren Bayan futbolcular Önder'in attığı golle yenik duruma düştükten sonra toparlandı. Derya, Esra ve Nihan'ın gollerine karşı Cengiz'in golüyle farkı bire indiren Ataşehir Belediyesi Erkek Futbol takımı karşılaşma sonunda bayan futbolculara bir tepsi baklava verdi.