BU ATAŞEHİR ZABITA’NIN AYAK SESLERİ!

14.10.2016

Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Futbol Takımı, yeşil sahaların da galibi oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Daire Başkanlığı’nca organize edilen Geleneksel Zabıta Futbol Turnuvası’na 39 ilçe belediyesi katılıyor.

Turnuvada, Ataşehir Belediyesi Zabıta Futbol Takımı, grupta oynanan maçlar sonucu grup lideri olarak bir üst tura çıktı.

2015 yılında düzenlenen Zabıta Futbol Turnuvası’nda, İstanbul genelinde 5. olarak turnuvayı tamamlayan Ataşehir Zabıta Futbol Takımı, oynadığı başarılı futbol ve aldığı sonuçlarla da göz doldurmaya devam ediyor.

Mehmet Şahin’in Teknik Direktörlüğünü yaptığı Ataşehir Zabıta Futbol takımımız, 2016 Zabıta Futbol Turnuvasını şampiyon olarak tamamlamayı hedefliyor.

Başarılı sonuçlarıyla göz olduran takımın teknik direktörü Şahin, maç sonrası yaptığı değerlendirmede,  “Biz çalışmanın, inanmanın, emek vermenin değerine ve takım ruhuna inanıyoruz. Bundan sonraki maçlarda da iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi.