Biz Çözüm İnsanıyız

14.12.2009

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Çevre ve Kültür Derneği'nin düzenlediği toplantıda “Ataşehir için bizim hayali projemiz yok, ayaklarımız yere basıyor” dedi.

Ataşehir Çevre ve Kültür Derneği'nin Atatürk Mahallesi'nde düzenlediği toplantıda konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, siyah ve beyaz gibi çok zıt özellikleri olan mahallelerden oluşturularak ilçe yapılan Ataşehir'de başta imar ve tapu olnak üzere çok sorun olduğunu belirtti. “Her sorunun çözümüne ilişkin projelerle yola çıktığını” vurgulayan Battal İlgezdi, “Ben ve ekibim çözüm insanlarıyız. Ataşehir için hayali projemiz yok. Ayakları yere basan, gerçekleştirme sözü verdiğim ve gerçekleştireceğime inandığım projelerle yola çıktım. Bu projeleri de hızla gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

 

Toplantıya katılanların Atatürk Mahallesi ve Ataşehir'e ilişkin çeşitli sorularını da yanıtlayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Amacım tek bir Ataşehirliyi mağdur etmeden çağdaş ve yaşanabilir Ataşehir'i oluşturmak” dedi.