Bİ’DÜNYA SANAT, Bİ’DÜNYA ETKİNLİK SOKAKTA!

2.7.2021

Ataşehir Belediyesi Pandemide Zor Günler Geçiren Müzisyenlere Parklarda Ev Sahipliği Yapıyor.

Ataşehir Belediyesi pandemi kısıtlamalarının hafiflemesi ve yaz mevsiminin gelmesiyle sanatı sokağa taşıdı. Pandemi döneminde zor günler geçiren müzisyenleri desteklemek ve parklarda nefes alan Ataşehirlileri müzikle buluşturmak amacıyla Ataşehir Belediyesi müzik dinletilerine devam ediyor.

Vatandaşların talep ve önerileriyle planlanan müzik dinletilerinin ilki Haziran’da gerçekleşti.  Atatürk Mahallesi Amfili Park’ta Subway Jazz Sitation, Mustafa Kemal Mahallesi İBB Ataşehir Deprem Parkı’nda (Deniz Gezmiş Parkı) Burcu Bergiten ve Grubu 18.30 – 20.30 saatleri arasında verdikleri konserlerle Ataşehirlilere keyifli dakikalar yaşattı.  Banklarda, çimlerde ve sandalyelerinde oturan vatandaşlar danslarla sanatçılara eşlik etti.

21 Haziran Dünya Müzik Günü’nde Kayışdağı Mahallesi 80. Yıl Cumhuriyet Parkı’nda Mehmet Sorman ve Orkestrası, İçerenköy Mahallesi Muhtar Tacim Ayvadaş Parkı’nda Özge Metin ve Grubu, Küçükbakkalköy Mahallesi Erguvan Barış Parkı’nda ise Ardacan Algan ve Grubu 19.00 – 21.00 saatleri arasında sahne aldı.

30 Haziran Çarşamba akşamı ise Esatpaşa Mahallesi Aşık Veysel Parkı’nda Deniz Değirmenci ve Orkestrası, Yenişehir Mahallesi Muhtarlık Yanı Parkı’nda İlknur Tuncel ve Orkestrası, Küçükbakkalköy Mahallesi Nazım Hikmet Parkı’nda ise Grup Hemzemin 19.00 – 21.00 saatleri arasında konser verdi.

Ataşehir Belediyesi’nin Bi’Dünya Etkinlik, Bi’Dünya Sanat Sokakta sloganıyla başlattığı müzik dinletileri önümüzdeki haftalarda farklı parklarda Ataşehirlilerle buluşmaya devam edecek.