Bez Bebek Atölyesi başladı

6.10.2015

Ataşehir’deki kadınlara yönelik düzenlenen “Bez Bebek Atölyesi” başladı.

Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve 6 Ekim’de başlayan 2 günlük atölye çalışmaları toplam 8 hafta sürecek.

Kayışdağı Lions Ataevi ile Yenisahra Hizmet Binası'nda 09.00-17.00 saatleri arasında verilen eğitimlerde, Waldorf ve Tilda türü bez bebek çeşitleri yapılıyor.

10’arlı gruplar halinde, hafta içi 2 tam gün, 2 farklı eğitimci tarafından eğitim alan kadınlar, atölye çalışmalarında sadece bir çeşit Bez Bebek Atölyesi’ne katılabiliyor.

Kayıtları devam eden Atölye çalışmaları için Ataşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi'ne başvurabilirsiniz.

Bez Bebek Atölye çalışmaları hakkında detaylı bilgi, Ataşehir Belediyesi'nin 0216 570 50 00 numaralı telefon hattının 1181 ve 1182 dahili numaralarından alınabilinir.