Başkanın Festival Açılış Konuşması

25.7.2009

Sayın Milletvekilleri,

Sayın Kaymakamım,

Siyasi Partilerin Değerli Temsilcileri,

Sevgili Basın Mensupları,

Sevgili ATAŞEHİRLİLER..

Yoğun bir seçim döneminin ardından sizlerle bu güzel akşamda birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum.

Genç ilçe Ataşehir'in mahalle mahalle, sokak sokak sorunlarını bilerek çıktık yola. Ben ve ekibim, sosyal, ekonomik ve kültürel ihtiyaçları gidermek üzere projeler hazırladık ve projelerimizi uygulamaya başladık. Ataşehir'in çağdaş,kültür ve sanatın dolu dolu yaşandığı bir ilçe olması için çalışıyoruz. Bu kapsamda ilk etkinliğimiz olan Kardeş Kültürler Festivali'nden büyük heyecan duyuyoruz.

Duvarlara asılan birer resimden ibaret olmayan Mevlana'ların Hacı Bektaş'ların, Yunusların, bizleri biz yapan, bizleri hiç bir etnik ve dini köken ayırmadan kardeş yapan değerlerini ATAŞEHİR'de yaşatmak istiyoruz.

 

 

Bugün burada, bu sıcak yaz akşamında festivalimize katılanları KARDEŞLİĞİN, BİRLİKTE OLMANIN, gönül gönüle, omuz omuza yaşamanın sevinci,mutluluğu ve coşkusu ile başbaşa bırakırken, festivalin hazırlanmasında gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm arkadaşlarıma. festivale hiç bir karşılık beklemeden katkıda bulunan sivil toplum kuruluşlarına ve değerli sanatçı arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum..

HOŞ GELDİNİZ...