Başkan İlgezdi'den Ataşehirli Kadınlara Karanfil

8.3.2010

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü 6 Mart Cumartesi günü Ataşehir Belediye Başkanlığı'nın düzenlediği “Ekmek de İstiyorum Gül de” şöleni ile kutlayan Ataşehirli kadınlar, 8 Mart gününe de Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin verdiği karanfillerle başladı.

8 Mart günü saat 07.00'da belediye başkan yardımcıları ve belediye şube müdürleri ile bir araya gelen Başkan Battal İlgezdi, Ataşehir'in tüm mahallelerini ziyaret etti. Sabah işe giden, çocuğunu okula götüren, işyerini açan Ataşehirli kadınların tek tek Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, birer karanfil ve günün anısına küçük hediye paketi verdi.

Yaklaşık 2,5 saat Ataşehir'in cadde ve sokaklarında yürüyen Başkan Battal İlgezdi, toplu taşıma araçları ile iş yerine giden kadınları da unutmadı. Yoğun trafik nedeniyle duran toplu taşıma araçlarına giren Başkan İlgezdi, araç içinde ki kadınlara da karanfil verdi.