Başkan İlgezdi Yerel Basınla Buluştu

22.7.2009

Ataşehir Belediyesi'nin Kayışdağı'nda bulunan binasında sabah kahvaltısında Başkan İLGEZDİ ile biraraya gelen Ataşehir İlçesi ile İstanbul Anadolu yakasında yayınlanan dergi ve gazetelerin sahip ve temsilcilerine belediye çalışmalarına ilişkin bilgi veren Başkan İLGEZDİ soruları da yanıtladı.

Seçim kampanyası dönemind e açıklanan ve gerçekleştirme sözü verilen projelere ilişkin şu ana kadar “neler yapıldığını” anlatan Başkan İLGEZDİ, Ataşehirlilerin çağdaş bir kentte yaşamaları için tüm belediye çalışanlarının özveriyle çalıştıklarını söyledi.

 

 

Başkan Battal İLGEZDİ, belediyenin şeffaf yönetimini Ataşehirlilere ulusal ve yerel medya aracılığıyla göstermek istediklerini ve bu konuda yazılı ve görsel medyaya tüm iletişim kanallarının açık olduğunu vurguladı.

 

 

Ataşehir Magazin Dergisi Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Zeki Kar, Ataşehir Gazetesi Sahibi Ali Rıza Yıldız, Gazete Ataşehir Genel Yayın Yönetmeni Kamber Yıldırım, Bizim Kadıköy Dergisi Sahibi Hüseyin Yelkenci, Hedef İstanbul Gazetesi Yazarı Hülya Akgerman'ın katıldığı sohbet toplantısına Başkan ilgezdi'nin yanısıra Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Haluk Tağmaç ile Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz'da katıldı. Başkan Yardımcıları Tağmaç ile Yılmaz'da belediyenin çalışmalarına ilişkin gazete ve dergi temsilcilerine açıklamalar yaptı