Başkan İlgezdi’ye teşekkür ziyareti

8.4.2016

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Zara Veysel Dursun Yüksekokulu - Ekonomi ve Bankacılık Bölümü öğrencileri Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi ziyaret ettiler.

İstanbul’daki finans ile ilgili kurum ve merkezleri ziyaret eden Ekonomi ve Bankacılık Bölümü 2. ve 3. sınıf öğrencileri ile öğretim üyeleri, Ataşehir Finans Merkezi’ni gezerek bilgi aldılar.

Finans Merkezi gezileri boyunca iki gün Ataşehir Belediyesi tarafından ağırlanan 25 öğrenci ve 2 öğretim üyesi, Ataşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Sadi Özata eşliğinde Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi ziyaret ettiler ve öğrenciler Başkan İlgezdi’ye teşekkürlerini ilettiler.

Öğrencilere Ataşehir hakkında bilgi veren Başkan Battal İlgezdi, onlara eğitim hayatlarında başarı diledi.