Başkan İlgezdi’ye bir ödül daha

5.6.2015

Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği'nin (YAPDER) desteklediği, Gazeteci Celal Toprak ile Yayıncı Mehmet Gözcü'nün birlikte organize ettiği “11.Kent ve Yaşam ödülleri” sahiplerini buldu.

Kentin, çevrenin, doğanın korunması ve geliştirilmesi için proje üretmiş kişi ve kurumları yüreklendirmek ve onurlandırmak amacıyla yapılan organizasyonda Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Yerel Yönetim Ödülü”ne layık görüldü.

3 Haziran akşamı Sultanahmet Armada Hotel’de gerçekleşen ödül töreninde; toplumsal duyarlılığı her zaman takdir görmüş isimlerden oluşan Jüri üyelerin oyları sonucunda 13 dalda ödüle layık görülen kişi ve kuruluşlara ödülleri verildi. Başkan İlgezdi adına geceye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman katılarak ödülü Başkan İlgezdi adına aldı.

Yerel Yönetim Ödülü'ne layık görülenler:

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi

Eskişehir Büyükşehir Belediye Bakanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen