Başkan İlgezdi, Osanmaz ve Dr. Karataş'ı Ziyaret Etti

11.8.2009

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü ile İlçe Milli Eğitim Müdürü'nü ziyaret etti.

Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Haluk Tamgaç, Ataşehir Belediye Meclis Başkanvekili Hüseyin Çulha bir süre önce Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Hacı Ahmet Osanmaz'ı makamında ziyaret etti.

 

 

Başkan İlgezdi, Emniyet Müdürü Osanmaz'a “Hoşgeldiniz” ziyaretinde bulunduğunu belirterek, Ataşehir'de halkın can ve mal güvenliğinin emin ellerde olduğunu ve Ataşehir'in huzur içinde yaşanabilir bir kent olması için belediye olarak tüm kurumlarla işbirliği içinde olduklarını vurguladı. Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Hacı Ahmet Osanmaz'da, Ataşehir'de göreve atanmasından memnun olduğunu ve Ataşehirlilerin huzur içinde yaşamaları için 24 saat görev yaptıklarını söyledi.

 

 

 

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş'ı makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve beraberindekiler. Dr. Karataş'la ilçe de bulunan eğitim kurumlarının sorunlarını görüştü. Başkan Battal İlgezdi, Ataşehir belediyesi olarak ilçede bulunan tüm okulların bahçe ve çevre düzenlemesini yapmaya başladıklarını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden gelen bu tür isteklerin karşılanacağını söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş'ta, Ataşehir Belediyesi'nin eğitime verdiği katkılar nedeniyle başkan İlgezdi'ye teşekkür etti.