Başkan İlgezdi, Kermesleri Ziyaret Etti

8.5.2010

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir'de çeşitli okullarda gerçekleştirilen kermesleri gezdi.

Ataşehir Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu ile Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi'nde Okul Aile Birliklerinin, Ataşehir Kent Konseyi Mahalle Meclisleri'nin desteği ile gerçekleştirdiği kermesler büyük ilgi görüyor.

Eğitime katkı için düzenlenen kermeslere eşi Gamze Akkuş İlgezdi ve Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan ile katılarak destek veren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Okul Aile Birliklerinin eğitime önemli katkıları olduğuna dikkat çekerek, Ataşehir'de çağdaş ve sağlıklı eğitim için Okul Aile Birlikleriyle işbirliği yapmayı sürdüreceklerini söyledi.

Kermes alanlarında ki tüm standatları ve açılan resim sergilerini de gezen Başkan İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi bazı standatlardan da eğitime katkı için alış-veriş yaptı.