Başkan İlgezdi İftar Çadırlarını Denetledi

27.8.2009

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Küçükbakkalköy ve Örnek Mahallesi'nde iftar çadırlarını ziyaret etti. İftar saati yaklaşırken Küçükbakkalköy festival alanındaki iftar çadırına bazı şube müdürleri ile birlikte giden Battal İlgezdi, ıftar yemeği almak için uzun kuyruklar oluşturan Ataşehirlilerle tek tek tokalaşarak “hoş geldiniz” dedi. Ataşehirlilerle sohbet eden Başkan İlgezdi daha sonra iftar yemeklerini ve yemek dağıtanları denetledi.

Festival alanı ile Örnek Mahallesi'nde iftar çadırlarında şube müdürleriyle yemek dağıtan Battal İlgezdi, Küçükbakkalköy'de iftar çadırında Ataşehirlilerle birlikte yemek yedi ve Ramazan eğlencelerinin gerçekleştirildiği festival alanını gezdi. Ataşehirlilerin “Ramazan eğlenceleri kapsamında sevdikleri sanatçıların konser vermesini istemeleri” üzerine Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Kardeş Kültürler Festivali nedeniyle yapılan eleştirileri dikkate aldığını belirterek,“Ramazan ayı süresince haftanın sadece iki günü sanatçıların konser vereceğini ve konserlerin teravih namazının bitiminden sonra başlayıp en geç saat 23.30'da sona ereceğini açıkladı.