Başkan İlgezdi, Ataşehir'in Sultanlarının Antrenmanına Katıldı

8.11.2009

Ataşehir Belediyesi Bayan Futbol Takımı'nın antrenmanını izleyen eski gol kralı Tanju Çolak, Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin attığı penaltıları kurtaramadı.

 

 

TFF Bayanlar 1. Ligi'nde mücadele eden Ataşehir Belediyesi Spor Kulübü Derneği bünyesindeki Bayan Futbol Takımının çalışmasını Ataşehir Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan'la birlikte izleyen Tanju Çolak, bayan futbolculara kısa bir süre antrenman yaptırdı.

 

  

 

Cıngıllıoğlu Lisesi'nin spor salonunda deplasmanda oynayacakları Trabzonspor karşılaşması hazırlıklarını sürdüren Ataşehir Belediyesi Bayan Futbol Takımının antrenmanını izleyen Belediye Başkanı Battal İlgezdi, belediye bünyesindeki Spor Derneği Başkanlığı'nı yürüten Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan'dan dernek ve bayan futbol takımına ilişkin bilgi aldı. Bayan Futbol takımından “başarı” beklediğini vurgulayan Başkan İlgezdi, “TFF Bayanlar Ligi'nde başarılı olmanız için her türlü desteği sağlıyoruz. Sizler de yeşil sahada terinizin son damlasına kadar mücadele ederek Ataşehir'i en iyi şekilde temsil edeceksiniz. Buna inanıyorum” dedi. Başkan Battal İlgezdi daha sonra Tanju Çolak'ın koruduğu kaleye penaltı atışları yaptı. Eski gol kralı Tanju Çolak da bir süre çeşitli vuruş teknikleri gösterdiği Ataşehir Belediyesi Bayan Futbol Takımı'nın başarılı olacağına inandığını belirterek, futbol takımının bazı karşılaşmalarını izleyeceğini ve sık sık antrenmanlarına katılarak katkıda bulunacağını söyledi .