Başkan Battal İlgezdi'ye Kas-Der'den Ziyaret

24.10.2009

İstanbul'da çalışmalarını sürdüren Kastamonu il ve ilçe Dernekleri Federasyonu (KAS-DER) Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'yi ziyaret etti.

 

 

Kas-Der Genel Başkanı Derya Ovalıoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Erol Şahin, Cemal Şenol, Melikşah Yıldırım, Genel Sekreter Ayhan Kırık ile Yönetim Kurulu üyelerini kabul eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir'de Türkiye'nin batısından doğusuna, kuzeyinden güneyine kadar her bölge ve ilden vatandaşların yaşadığını belirterek, “Ataşehirliler kardeşçe dayanışma içinde yaşamanın en güzel örneğini sergiliyor. Kalbim ve belediyemiz Ataşehir'de yaşayan her vatandaşa açık.” dedi. Kas-Der Genel Başkanı Derya Ovalıoğlu da, Ataşehir'de yaşayan Kastamonuluların seçimde destekledikleri Başkan Battal İlgezdi'ye desteklerinin artarak sürdüğünü söyledi.

 

 

Kas-Der Yönetim Kurulu'nun Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'yi ziyaretine Belediye Başkan yardımcısı Dr. Haluk Tamgaç, Ataşehir Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Zeynel Fırat ve Başkanlık Başdanışmanı İsmail Kabakçı da katıldı.