Başkan Battal İlgezdi : "Yeni Yılda Daha Çok Çalışıp Daha Üretken Olacağız."

31.12.2010

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, belediye çalışanlarının yeni yılını kutladı ve "Yeni yılda daha üretken daha çok çalışan daha özverili olacağız" dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 2010 yılının son günü mesai bitiminin ardından belediye çalışanları ile yemekhane de bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcıları ve tüm birim müdürleri ile çalışanlarla tek tek tokalaşıp yeni yıllarını kutlayan Başkan Battal İlgezdi, yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi:

"Sevgili çalışma arkadaşlarım. Ataşehir Belediyesi'ni kısa sürede beraber kurduk ve çok büyük önemli mesafeler aldık. Yeniden oluşturmaya çalıştığımız Ataşehir'de her birimin her personelin emeği var. Başkan yardımcılarıma, birim müdürlerime ve tüm çalışma arkadaşlarıma bu nedenle teşekkür ediyorum. Ancak, 2011 yılında hedeflediğimiz çağdaş Ataşehir için daha özverili, daha üretken, daha çalışkan olacağız. Hepinizin yeni yılını kutluyorum"