BAŞKAN ADIGÜZEL, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

2.8.2024

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, ilçedeki 17 mahalle muhtarını başkanlık binasına davet ederek muhtarlarla verimli bir toplantı gerçekleştirdi.

Hizmet anlayışını güçlendirmek ve her mahalleye eşit hizmet götürebilmek için muhtarlarla güçlü bir iş birliği içerisinde olacaklarını vurgulayan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, “Muhtarlarımızla bir araya gelerek, mahalle sakinlerimizin sorun ve taleplerini değerlendirdik.
Ataşehirimizin geleceği için muhtarlarımız ile birlikte çalışmaya, komşularımızın taleplerine çözüm üretmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Ataşehirli yurttaşların ihtiyaçlarının daha hızlı bir şekilde giderilmesi için Belediyeyle güçlü bir iş birliği ve uyum içerisinde olacaklarını belirten muhtarlar, mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik önemli çalışmaları Ataşehir Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirecek.

Toplantıda, Ataşehir’in katılımcı demokrasiyle hep birlikte ortak bir akılla yönetilmesi konusunda fikir birliğine varıldı.