BAŞKAN ADIGÜZEL, CHP İL VE İLÇE BAYRAMLAŞMASINA KATILDI

17.6.2024

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Kurban Bayramı dolayısıyla CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek partililerle bayramlaştı.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Hülya Çiçek, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ayhan Özoğlu, CHP Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı Ulaş Can Arslan ile birlikte ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, yönetim üyeleri ve partililer törende yer aldı.

Adıgüzel, bayramlaşma sırasında partililerle bir araya gelerek bayramlarını kutladı ve birlikte geçirdikleri zaman için teşekkürlerini iletti. CHP’nin daima birlik ve dayanışma içinde olacağını belirten Başkan Adıgüzel, “Belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte önümüzdeki süreci planlıyoruz ve projelerimizi adım adım hayata geçiriyoruz” dedi.

“Sizlerden Gelen Her Geri Bildirim Çok Önemli”

“Ataşehir Senin Projesi” hakkında dikkat çeken açıklamalar yapan Başkan Adıgüzel, “Mahallelerde düzenlediğimiz toplantılar çok verimli geçti. ‘Ataşehir Senin Projesi’ kapsamında stratejik plan hazırlama çalışmalarında aldığımız geri bildirimler kritik önemdeydi. İnternet sitesi üzerinden yüzlerce soruyu yanıtladık ve iki yüzden fazla gönüllü projelerimize destek olmak istediğini belirtti” dedi.

“Önümüzde Büyük Bir Hedef Var; Bu Hedefe Hep Birlikte Yürüyoruz”

Başkan Onursal Adıgüzel şöyle devam etti: "Muhtarlarımızın, bütün meclis üyelerimizin ve gençlik örgütümüzün üyelerinin katılımıyla stratejik planımızı tamamlıyoruz. Sizlerden gelen her geri bildirim ve her sorun bildirimi, bizim için çözüm üretme fırsatı yaratıyor. Önümüzde büyük bir hedef var, büyük bir hayal var ve hep birlikte bu hayale, bu hedefe doğru yürüyoruz. Bu çerçevede, hepimizin bu sorumluluğun bilinciyle çok çalışması gerekiyor. Size olan inancım daima tam. Bu duygu ve düşüncelerle bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum ve iyi bayramlar diliyorum."

Ardından Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı'ndan ayrılarak CHP İstanbul İl Başkanlığı'na giderek bayramlaşma ziyaretinde bulundu. CHP İl Başkanlığı'ndaki bayramlaşma töreninde Başkan Adıgüzel, partinin İstanbul genelindeki yöneticileri, belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile bir araya geldi.

Adıgüzel, bu ziyaretinde parti üyeleriyle birlikte bayram sevincini paylaşarak, kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları vererek, bu buluşmaların, CHP'nin bayram ruhunu ve teşkilat içi dayanışmasını güçlendirdiğini belirtti.

Başkan Adıgüzel, törene katılan herkese iyi bayram diledikten sonra parti üyeleriyle fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.