BAŞKAN ADIGÜZEL AŞURE DAĞITTI

22.7.2024

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ. 

Muharrem ayı dolayısıyla Ataşehir’de gerçekleşen aşure ikramı programına katılan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel vatandaşlara aşure dağıttı.

Ataşehir Belediyesi’nin hazırladığı aşure ikramı, Muharrem Ayı’nın manevi atmosferinde hem paylaşmayı hem kardeşliği pekiştiriyor.

5 gün sürecek aşure dağıtım programının ilki 19 Temmuz Cuma günü; Küçükbakkalköy, Yeni Çamlıca, Barbaros, Mevlana, İnönü ve Mimar Sinan mahallelerinde gerçekleşti.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel; 22 Temmuz Pazartesi günü gerçekleşen etkinliğin ikinci gününde Fetih Mahallesi’nde, 23 Temmuz Salı günü İçerenköy Mahallesi’nde ve 24 Temmuz Çarşamba günü de Esatpaşa Mahallesi’nde yapılan aşure dağıtımlarına katıldı. Başkan Onursal Adıgüzel, vatandaşlara; bolluğun, bereketin ve paylaşımın sembolü olan aşurelerden dağıttı.

22 Temmuz Pazartesi günü ayrıca İnönü Mahallesi Semt Pazarı ve Mustafa Kemal Mahallesi Şükrü Sarıtaş Parkı önünde, 23 Temmuz Salı günü Ferhatpaşa Mahallesi Pazar Alanı ile Atatürk Mahallesi Migros önünde, 24 Temmuz Çarşamba günü de Yeni Sahra Mahallesi Pazar Alanı, Küçükbakkalköy Mahallesi Çok Amaçlı Semt Pazarı ve Örnek Mahallesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi önünde aşure dağıtımı yapıldı.

Mahallelerdeki aşure dağıtım noktalarına gelen vatandaşlar aşure ikramından çok memnun olduklarını dile getirerek, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’e teşekkürlerini ilettiler.

Aşure dağıtımının son etkinliği, 25 Temmuz Perşembe günü; Aşık Veysel Mahallesi Pazar Alanı, Kayışdağı Mahallesi Pazar Alanı ve Küçükbakkalköy Mahallesi Prestij Caddesi’nde saat 14.00’de başlayacak.