"Ayna Ayna Söyle Bana"

10.6.2013

Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, yaşamdaki yerini, üstlendiği rolü ve yaşamının gerçek anlamını yeniden keşfetmek isteyen kadınlara ışık tutarak yol göstermek amacıyla “Ayna Ayna Söyle Bana” isimli yaratıcı sanatlar terapisi çalışmasını başlatıyor.

Drama, görsel sanatlar, dans ve müzik gibi aktivitelerin yer alacağı yaratıcı sanatlar terapisi çalışması, 12 kişilik 2 grup şeklinde gerçekleşecek. 1.Grup çalışmaları, 16 Ağustos – 20 Eylül tarihleri arasında, cuma günleri 3 saat ve 6 hafta olmak üzere toplam 18 saat olacak. 2.Grup çalışmaları ise, 15 Kasım – 20 Aralık tarihleri arasında, cuma günleri 3 saat ve 6 hafta olmak üzere toplam 18 saat. Başvuru ve ayrıntılı bilgi için Ataşehir Belediyesi Çağrı Merkezi ile Kayışdağı Lions Ataevi Sosyal Hizmet Merkezi’ni arayabilirsiniz.