Ataşehirliler Parklarda Spor Yapacak

13.10.2009

Ataşehir'de 10 parka 84 spor aleti takılıyor .

Ataşehir Belediyesi ilçe sınırları içinde temizlik ve düzenleme çalışmaları tamamlanan parklara spor aletleri yerleştirmeye başladı .

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin “çağdaş ve yaşanabilir bir kent” sloganı kapsamında çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içinde bulunan 10 parkta temizlik, düzenleme ve ışıklandırma çalışmalarını tamamladı. Ataşehirlilerin özellikle sabah ve akşam saatlerinde dinlenebileceği, isteyenlerin spor yapabileceği şekilde düzenlenen parklara çeşitli spor aletlerinin yerleştirilmesi çalışmaları devam ediyor.

 

 

Hafta sonu başlayan parklara spor aletleri yerleştirilmesi çalışmalarının ilk durağı Yenisahra İpek Park oldu. Park ve Bahçeler Müdürü Deniz Kutlu, 10 parka toplam 84 ayrı spor aletinin yerleştirilmesi çalışmalarının Çarşamba gününe kadar tamamlanacağını söyledi.

 


Parklara spor aletleri yerleştirme çalışmalarını sevinçle karşılayan Ataşehirliler de Başkan Battal İlgezdi'nin seçim öncesi söz verdiği projeleri hızla yerine getirdiğine dikkat çekerek, “Başkan bize ne söz verdiyse yerine getirmek için çalışıyor. Başkanımız İlgezdi ve ekiplerinin çalışmalarını dikkatle izliyoruz. Kendisine şu ana kadar yaptıkları için teşekkür ediyoruz.” dedi .