Ataşehirliler Caz Keyfi Yaşayacak

6.10.2011

KONSERİMİZE DAVETİYEMİZ KALMAMIŞTIR.GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİYE TEŞEKKÜR EDERİZ...

Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ataşehirlilere bu kez caz keyfi yaşatacak. “Ustalar Ataşehir’e Ses Veriyor” başlığı altında düzenlenen konserlerin ilki Türkiye’de caz müziğin ilk akla gelen ismi “Kerem Görsev Trio” ile başlıyor. 12 Ekim Çarşamba günü saat 20.30’da Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde Ataşehirlilerle buluşacak olan Kerem Gaörsev’e kontrbasda Kağan Yıldız, davulda Ferit Odman eşlik edecek.

Konseri izlemek için, Ataşehirliler ücretsiz davetiyelerini Ataşehir Belediyesi ana hizmet binası veya Ataşehir Belediyesi Batı Ataşehir Ek Hizmet Binası’ndan alabilirler. Konsere 12 yaşın altındaki çocuklar alınmayacak.

“Ustalar Ataşehir’e Ses Veriyor” konserler dizisi gelecek aylarda da yine önemli isimlerle devam edecek.

Tarih: 12 Ekim 2011

Saat:   20.30