Ataşehirli Öğretmenler Işın Karaca Konserinde eğlendiler

28.11.2015

Ataşehirli öğretmenler, Ataşehir Belediyesi’nin Öğretmenler Günü nedeniyle hazırladığı özel bir kokteyl ve Türk Pop Müziği’nin güçlü seslerinden Işın Karaca Konseri’nde buluştular.

Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerimizi unutmayan Ataşehir Belediyesi tarafından organize edilen gecede Ataşehirli öğretmenler Işın Karaca’nın güzel sesiyle doyasıya eğlendiler.

En güzel şarkılarını öğretmenler için söyleyen Işın Karaca, “Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bizi bugünlere getiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

27 Kasım 2015 Cuma günü Silence İstanbul Otel’de gerçekleşen konsere Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Belediye Başkan Yardımcıları ve Ataşehirli öğretmenler katıldı.

Gecede öğretmenlere hitap eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimizi yetiştiren öğretmenlerimizin yılda sadece bir gün hatırlanması kabul edilemez. Atama bekleyen, ekonomik sıkıntı nedeniyle akşamları ek iş yapan, mesleki gelişimi için araştırma yapamayan, özlük sorunları her yıl artan öğretmenlerimizin özverili çalışmalarına duyarsız kalmamız mümkün değil. Günlük siyasi çekişmeler arasında yok sayılan öğretmenlerin sosyal ve ekonomik sorunlarının çözümlenmesi için iktidar ve muhalefetin el ele vermesi gerektiğine inanıyorum.Bizler yerel yönetim olarak, çağdaş, ülke sorunlarına duyarlı gençlerin yetişmesinde öğretmenlerimizin özverili çalışmalarına destek olmaya çalışıyoruz. Tüm dünyada saygı duyulan, servetleri para değil bilgi olan bu onurlu mesleğin sahibi öğretmenlerimiz, bizler sizlere senede bir gün değil, her gün şükran borçluyuz. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun” dedi.

Ataşehir Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde İlçedeki okullar ziyaret edilerek, öğretmenlere karanfil, çikolata ve ajanda hediye edilmişti.