Ataşehirli Öğretmenler Gönüllerince Eğlendi

23.11.2012



Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği Öğretmenler Günü kokteylli,  renkli ve coşkulu görüntülere sahne oldu.



Ataşehir Belediyesi’nin  “24 Kasım Öğretmenler Günü” kapsamında düzenlediği ve Yavuz Bingöl’ün de sesi ile renk kattığı kokteyl şölen havasında geçti. 



Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile eşi Gamze Akkuş İlgezdi’nin ev sahipliği yaptığı ve öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği geceye, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve çalışanlar da katıldı.



“Sizlere şükran borçluyuz”

Öğretmenlerin gönüllerince eğlendiği gecede, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi,  öğretmenlere “ Çocuklarımızı geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimizi yetiştiren sizlere yılın bir günü değil her gün şükran borçluyuz” diye seslendi. Başkan Battal İlgezdi, “Belediye olarak, eğitimin ve eğitimcilerin yanındayız ve olmaya devam edeceğiz” dedi. 



Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, sesi ile geceye katkı sağlayan Sanatçı Yavuz Bingöl’e de çiçek ve plaket verdi. “24 “Kasım Öğretmenler Günü Kapsamında düzenlenen kokteyl, çekilen halaylar ve hep birlikte söylenen coşkulu türkülerle son buldu.