Ataşehirli Öğrenciler Ata'ya Saygı İçin Ankara'ya Gitti

8.11.2009

Ataşehir Belediyesi 9-16 Kasım tarihleri arasında çeşitli etkinlikler gerçekleştireceği “Atatürk Haftası” kapsamında bir grup öğrenciyi Ankara'ya gönderdi. Öğrenciler Anıt Kabri ziyaret ederek Ulu Önder Atatürk'e saygılarını sunup bağlılıklarını bir kez daha bildirecekler.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Atatürk'ün ülkeyi emanet ettiği gençliğin Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı yetişmesi için sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Atatürk Haftası'nda da çeşitli etkinler gerçekleştirileceğini açıkladı.

Atatürk Haftası kapsamında Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ataşehir'de bulunan Kayışdağı Arif Paşa İlköğretim Okulu'ndan 50 öğrenciyi Ankara'ya gönderdi. Ataşehir Belediyesi Eğitim Danışmanı Metin Bektaş'ın da katıldığı “Ankara'ya Ata'ya Saygı Yolculuğu” etkinliğine katılan öğrenciler Ankara'da Anıt Kabri ziyaret edip, TBMM'yi ve eski meclis binası ile Atatürk Müzesini gezecek.