Ataşehirli Kursiyerlerin Mutlu Günü

11.4.2013





Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Ataşehir Halk Eğitim Merkezi’nin el ele verip, ortaklaşa yürüttüğü okuma ve yazma ile mesleki eğitim kurslarında mutlu sona gelindi.

Ataşehir Belediyesi’ne bağlı Kayışdağı Lions, Ferhatpaşa, İnönü ve Yeni Çamlıca Ataevi’nde eğitim alan 300 kursiyer, Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda 11 Nisan Perşembe günü gerçekleşen törenle sertifikalarını aldı.

Ataşehir Belediyesi Başkanı Battal İlgezdi, başkan yardımcıları, birim müdürleri, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy ve Ataşehir Halk Eğitim Müdürü Yakup Alp’ın da katıldığı törene, kursiyerlerin aileleri de yoğun ilgi gösterdi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi törende yaptığı konuşmada,  ataevlerinin Ataşehirliler için çok büyük bir öneme sahip olduğuna belirtti. Belediye Başkanı Battal İlgezdi, kadınların kendilerini bilgi ile donatmaları ve mutlaka bir diploma sahibi olmaları gerektiğinin altını çizdi. Başkan İlgezdi, “Kadınlarımıza sesleniyorum. Bu kurslardan mutlaka yararlanın. Kendi ayaklarınızın üzerinde durun. Çocuklarınızı okutun” dedi. Tören,  kursiyerlere sertifika; kurslarda emeği geçen kişilere de plaket verilmesinin ardından son buldu.