Ataşehirli çocuklar için sanat ve tatil bir arada

10.7.2015

Ataşehir Belediyesi Yaz Sanat Okulları Ataşehirli çocuklar için tüm heyecanıyla devam ediyor.

07-15 yaş arasındaki çocukların katıldığı Yaz Sanat Okulları’nda; Müzik, Resim, Heykel, Kâğıt Mozaik, Enstrüman Yapımı, Drama, Satranç, Becerikli Eller, İngilizce Oyun ve Farkındalık Eğitimi branşlarında atölye çalışmaları yapılıyor.

7-10, 10-13 ve 13-15 yaş aralıklarına ayrılarak, sabah ve öğlen grupları olmak üzere açılan sınıflarda düzenlenen atölye çalışmalarının ilk dönemi 16 Temmuz’da sona erecek. Farklı öğrencilerin katılacağı ikinci dönem Yaz Atölyeleri ise 27 Temmuz- 14 Ağustos tarihleri arasında devam edecek.

Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü’nün ortaklaşa gerçekleştirdiği atölye çalışmaları; ATAMEM, Kayışdağı Lions, İnönü, Ferhatpaşa, Yeni Çamlıca, 30 Ağustos, Aşık Veysel, Mustafa Kemal Ataevleri ve Ferhatpaşa Gençlik Merkezi’nden yapılıyor.