ATAŞEHİRLİ ÇOCUKLAR HARİKALAR DİYARINDA

25.7.2024

Ataşehir Belediyesi ile X Media Art Museum by DasDas işbirliğiyle çocuklar için özel bir etkinlik düzenlendi. Ataşehir Belediyesi’nin Ataevlerinde hizmet alan 60 çocuk Alice Harikalar Diyarında’nın dijital sergisine katılarak, unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Ataşehir Belediyesi’nin Ataevlerinde hizmet alan 60 çocuğa özel olarak düzenlenen etkinlikte, X Media Art Museum by DasDas, Ataşehir’de sergilenen “Alice Harikalar Diyarında” adlı dijital gösteriminde çocukları ağırladı.

Lewis Carroll'un unutulmaz eseri olan "Alice Harikalar Diyarında” adlı dijital sergi çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı.

İlk kez dijital bir sergiye katılan çocuklar, etkileyici görselleri ve özel efektleriyle adeta fantastik bir yolculuğa çıktı.

Çocukların sanatla iç içe yetişmeleri için her zaman onlara destek sağlayan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, çocukları bu eşsiz deneyiminde yalnız bırakmadı.

Başkan Adıgüzel de “Alice Harikalar Diyarında’yı” İzledi

Çocukları sanatın büyülü dünyasıyla buluşturarak, onlara unutulmaz bir deneyim yaşatan etkinlikte konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, “Renkli ve interaktif sergilerle; çocuklarımıza, sanatın sınırlarını keşfetme fırsatı sunmayı amaçladık” dedi.

X Media Art Museum by DasDas'a çocukları misafir ettikleri için teşekkürlerini sunan Başkan Adıgüzel, bu eğlenceli deneyimi Ataşehir’deki tüm çocuklara yaşatmak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.