Ataşehirli Çocuklar El Yıkaması Sertifikası Sahibi.

27.12.2010

Ataşehir Belediyesi Veteriner ve Sağlık İşleri Müdürlükleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Su –Sabun- El Elele Verdik Mikropları Yendik” sloganı ile başlayan “El Yıkama ve Hijyen Eğitimleri”ne katılan 16 bin 800 çocuk El Yıkama Sertifikalarına kavuşuyor.Resmi ve özel olmak üzere ilçede tüm ilköğretim okullarında verilen eğitimlerle daha sağlıklı bir nesil için çalışılıyor.

El Yıkama Eğitimleri’nin tamamlandığı Eyüboğlu Ataşehir İlköğretim Okulu öğrencilerine El Yıkama Sertifikalarını Belediye Başkan Yardımcısı Erol Dolu dağıttı.

Her türlü bulaşıcı hastalığın yayılmasında en önemli etkenlerden birinin el temizliği olduğuna dikkat çeken Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Erol Dolu: “Ellerimizi ne kadar sık ve doğru yıkarsak o kadar hastalıkların önüne geçebiliriz” dedi. Dolu, sertifikasını alan her çocuğa ellerini yıkamanın önemini bir kez daha hatırlattı.