Ataşehir'in Sultanları Tutulmuyor

30.1.2011

Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol takımı TFF Bayanlar 1.liginde Antalyasporu Leyla ve Çiğdem'in golleri ile 2-0 yendi.

TFF Bayanlar 1.liginde liderleiğini sürdüren Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol takımı Antalyaspor ile Yenisahra Stadında karşılaştı. Soğuk havaya rağmen Ataşehirlilerin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmaya Ataşehir Sultanları her zamanki gibi hızlı başladı. Antalyasporun yarı sahasında oynanan karşılaşmada çok sayıda gol fırsatından yararlanamayan Ataşehirin Sultanları Leyla ve Çiğdem'in golleri ile sahadan 2-0 galip ayrıldı.

TFF Bayanlar Liginde oynadığı karşılaşmalarda henüz gol yemeyen Ataşehirin Sultanları okulların yarı yıl tatiline girmesi nedeniyle karşılaişmanın ardından  kamp yapmak üzere Antalya'ya gitti.