Ataşehir'in Sultanları Trabzonspor Maçına Hazır

25.10.2009

Ataşehir Belediyesi Spor Kulubü Derneği Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan,Trabzonspor deplasmanına hazırlanan Bayan Futbol Takımının antremanını izledi.

Ekonomik sorunlar nedeniyle kapanma tehlikesi ile karşı karşıya olan Ataşehir Mevlanaspor Bayan Futbol Takımını bünyesine katan Ataşehir Belediyesi Spor Kulubü Derneği Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan, bayan futbol takımının başarılı olması için tüm olanakları seferber edeceğini açıkladı.

 

 

TFF Bayanlar 1.liginde mücadele edecek olan Ataşehir Belediyesi Bayan Futbol Takımı Altınoluk kampını tamamlayıp İstanbul'a döndü. Sezonun ilk karşılaşmasını ligin güçlü takımlarından Trabzonspor Bayan Futbol Takımı ile deplasmanda oynayacak olan Ataşehir'in sultanları çalışmalarını Kayışdağı Spor Tesislerinde sürdürüyor. Bayan Futbol Takımının antrenmanını izleyen Spor Kulubü Dernek Başkanı Sadık Kayhan ve Genel Sekreter Mehmet Ali Düzova, antrenman öncesi topla kısa bir gösteri yaptı.

 

 

Bayan Futbol Takımından bu sezon başarı beklediklerini söyleyen Sadık Kayhan, Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin spora çok önem verdiğini ve Ataşehir'de tüm spor branşlarında mücadele eden amatör kulüplere destek verdiğini açıkladı. Kayhan'ın “Belediye Başkanımız Battal İigezdi sizlerden başarı bekliyor. Sizlerin başarılı olması için her türlü desteği sağlayacağız.” sözleri üzerine Ataşehir'in sultanları da başarılı olma sözü verdi.