Ataşehir'in Sultanları Sezonu Açtı.

2.10.2010

TFF Bayanlar Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Ataşehir Belediyespor, sezon açılışını Yenisahra Stadında yaptı. Bayan Futbol Takımının sezon açılış törenine Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediyesi Bayan Futbol Takımının sponsoru Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Belediyespor Kulübü Başkanı Sadık Kayhan, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda Ataşehirli katıldı. 

Açılış töreninde konuşan Ataşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Sadık Kayhan, bayan takımının geçen sezonu 3 sırada bitirdiğini hatırlattı ve yapılan transferlerle bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını söyledi. Ali Ağaoğlu'da, Türkiye şampiyonluğunun yanısıra Avrupa da final oynayacak bir takıma sponsor olduğu için mutlu olduğunu belirterek, bayan futbolculara eğitim desteği vereceğini final oynarlarsada futbolculara birer ev vereceğini açıkladı. 

 

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'de, kapanmak üzere olan Mevlanaspor Bayan Takımını sahiplendiklerini belirterek, “bayanların hayatın her alanın da aktif olarak yer almasını istiyoruz. İşte fırsat verildiği zaman neler yapacaklarını en güzel şekilde kanıtlayan bir bayan futbol takımımız var. Bu takımın şampiyonluğa oynayacağına Avrupada da başarılı olacağına inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. 

Daha sonra Ataşehir Belediyesi Spor Kulübü Derneği Yöneticileri ve Başkan İlgezdi ile Ağaoğlu tek tek futbolculara başarılar diledi. 

Konuşmaların ardından Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı Ürdün Bayan Milli Takımını Reyhan, Lütfiye ve Yağmur'un (2) golü ile 4-0 yendi.