Ataşehir'in Sultanları Fırtına Gibi

20.11.2010

Deplasmanda Antalyaspor'u 13-0 yenen Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol takımı ligin 2.haftasında da Trabzon İdmanocağı'nı 2-0 mağlup etti.

TFF Bayanlar 1.Liğinde bu sezon şampiyonluğun en büyük favorisi gösterilen Ataşehir Belediyespor ligin ilk iki haftasında rakiplerine gol yağdırdı. Sezonun ilk karşılaşmasını deplasmanda Antalyasporla yapan Ataşehir'in sultanları sahadan 13-0 gibi farklı bir skorla ayrıldı. Geçen sezon liği 3.sırada tamamlayan Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı Trabzon İdmanocağı ile Yenisahra Stadında karşılaştı. Ligin ikinci haftasında seyircisi ile buluşan Ataşehir'in sultanları ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmayı ikinci yarıda attığı gollerle 2-0 kazandı. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Derneği Başkanı Sadık Kayhan ile Başkan Yardımcısı Erol Dolu'nunda izlediği karşılaşmaya Ataşehirlilerde büyük ilgi gösterdi. Ataşehir Bayan Futbol Takımı liğin 3. haftasında Maltepesporla karşılaşacak.