Ataşehir'deki Ruhsatsız Tır Garajlarına Mühür

1.4.2010

Ataşehir'de Erenköy Gümrüğü karşısında bulunan dört tır garajı ve bu alanların içerisinde yer alan 13 işyeri ruhsatsız faaliyet gösterdiği için Ataşehir Belediyesi tarafından mühürlenerek kapatıldı.Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nce daha önce tebligatları gönderilen tır garajları ve işyerlerinin mühürlenmesi için İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince sabah erken saatlerde güvenlik önlemleri alındı. Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin de bölgeye gelmesinin ardından herhangi bir tartışma olmadan garajlarda bulunan çok sayıdaki tır ruhsatsız garaj alanlarından çıkarıldı ve alan boşaltıldı.

Tırların alanı boşaltmasının ardından alanda bulunan 13 işyeri de mühürlenerek kapatıldı. Ataşehir'de ruhsatsız işyerlerine yönelik denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini belirten Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Battal Sarıkaya, “Yasaların öngördüğü koşulları yerine getiren tüm işyerlerine her konuda desteğimiz devam edecek. Ancak Ataşehir'de ruhsatsız ve yasalara aykırı hiç bir işyerine faaliyet izni vermeyeceğiz” dedi. Boşaltılan ve mühürlenen tır garajından çıkarılan tırların ilçe trafiğinde yoğunluk yaşatmamaları için Ataşehir Belediyesi, Bölge Trafik Müdürlüğü'ne gönderdiği yazıda gerekli önlemlerin alınmasını istedi.