Ataşehir'de Zabıta Personeli Eğitiliyor.

14.1.2010

Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü 156 personelini hizmet içi eğitime tabi tutuyor. Zabıta Müdürlüğü tarafından başlatılan eğitimlerde Çevre, Temizlik, Fen İşleri, Veteriner, Ruhsat ve Personel İşleri Müdürleri de dersler veriyor. 2 hafta sürecek meslek içi eğitimlerde Zabıta Müdürlüğü personeline, şikayetlerin nasıl değerlendirileceği, tutanakların nasıl hazırlanacağı teorik ve pratik uygulamalarla anlatılıyor.Zabıta Müdürlüğünün görevleri, işleyiş, evrak düzenlemeye ilişkin ilk dersi Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Battal Sarıkaya verdi. Sarıkaya, eğitim programının amacını "Ataşehir halkına daha iyi hizmet verebilmek için Zabıta personeli yetiştirmek" olduğunu açıkladı. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de hizmet içi eğitimlerin sıklaştırılacağını ve belediyede görevli tüm personelin eğitileceğini söyledi.