Ataşehir'de Yılbaşı Gece Denetimi Yapıldı

1.1.2010

Ataşehir Belediye Başkanlığı Zabıta, Sağlık ve Veteriner Müdürlüğü ekipleri yılbaşı gecesi denetimlerini sürdürdü. 31 Aralık 2009'da başlayan denetimler yılbaşı eğlenceleri nedeniyle 1 Ocak 2010 Cuma sabah saat 07.00'ye kadar devam etti.

 

 

Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nün oluşturduğu 3 ayrı denetim ekibi Ataşehir'de ki tüm eğlence mekanları ile açık olan işyerlerinde denetim yaptı. Veteriner ve Sağlık Müdürlüğü'nden birer personelinde katıldığı Zabıta Müdürlüğü denetim ekiplerini Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdür Battal Sarıkaya yönetti. Yapılan denetimlere ilişkin sık sık Zabıta Müdürü Battal Sarıkaya'dan bilgi alan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İLGEZDİ' de , denetlenen işyeri sahipleri ile buralarda bulunan vatandaşların yeni yıllarını telsiz mesajı ile kutlayarak, “yasa ve kurallara uygun çalıştıkları” için teşekkür etti.

 

 

Ataşehir'de ağırlıklı olarak vatandaşların büyük ilgi gösterdiği 13 ayrı eğlence merkezinde denetimlerini yoğunlaştıran zabıta ekipleri 2 işyerine “4207 sayılı yasada belirlenen sigara içmeme yasağına” uyulmadığını belirledi ve bu işyerleri hakıında ceza uygulaması yaptı. Vatandaşların başvurusu üzerine ses ölçümü yapılan üç işyeri hakkında da tutanak tutuldu.