Ataşehir'de "Yardım Kolileri" Dağıtımı Başladı

9.9.2009

Ataşehir Belediye Başkanlığı Ramazan ayı nedeniyle ilçe de ihtiyaç sahibi 10 bin kişiye içinde çeşitli gıda maddelerinin bulunduğu “Yardım Kolilerinin” dağıtımına başladı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin sağladığı, içinde yağ, bulgur, pirinç, hazır çorbalar, tuz, recel, peynir, zeytin gibi 10 ayrı gıda maddesinin bulunduğu 10'ar kiloluk “Yardım Kolileri” ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim ediliyor.

 

 

Yardım kolileri Ataşehir'e bağlı 17 mahallede muhtarlarında katkısı ile belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine büyük bir gizlilik içinde veriliyor. Ataşehir Belediyesi görevlileri yardım kolilerini belirlenen vatandaşları önceden bilgilendirerek evlerine giderek teslim ediyor.

 

 

Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İstanbul genelinde işsizliğin ve yoksulluğun en üst düzeyde olduğu ilçede, gıdanın yanısıra, giyecek ve okullar açılmadan öncede öğrencilere yönelik yardımların yapılacağını açıkladı. Başkan İlgezdi, ilçede her alanda yaşam koşullarının iyileştirilmesi için hazırlanan projelerin hızla gerçekleştirilmeye başlandığını söyledi.