Ataşehir'de Ücretsiz Kan Şekeri Taramaları Başladı

9.11.2009

Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Türkiye Diyabet Vakfı işbirliği ile 14 Kasım Dünya Diyabet Günü nedeniyle Ataşehir'de ücretsiz kan şekeri, taramaları başlattı. 9-13 Kasım tarihleri arasında Ataşehir Belediyesi'nin Küçükbakkalköy Vedat Günyol Caddesi üzerindeki Tıp Merkezi'nde gerçekleştirilecek Ücretsiz Kan Şekeri Taramasının ilk gününe Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdür Vekili Gamze Akkuş İlgezdi de katıldı.
 

 

Kan şekeri ölçümünün insan sağlığı açısından önemli olduğuna dikkat çeken Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdür Vekili Gamze Akkuş İlgezdi, “ bugüne kadar kan şekeri ölçümü yaptıramayanlar ya da yaptırmamış olanlar, farkında olmadan sağlık anlamında risk altında olabilir. Bu nedenle Ataşehirliler, belediyemizin bu ücretsiz sağlık hizmetinden mutlaka yararlanmalı” dedi.

 

 

 
Küçükbakkalköy'deki Tıp Merkezi'nde vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ücretsiz kan şekeri taramasına katılan Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları İlhami Yılmaz ve Dr. Haluk Tamgaç da kan şekerlerini ölçtürdü.