Ataşehir'de "Küstüm Şov"

8.8.2009

Latif Doğan 35 bin kişiyle söyledi ve oynadı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi: Festival yaptım yine yapacağım.

Başkan ilgezdi, "Ataşehir sadece bir mahalleden oluşmuyor. Anadolu'yu yaşatan 17 mahallemiz var" dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Kardeş Kültürler Festivali kapsamında gerçekleştirilen ve 250 çocuğun sünnet edildiği "Sünnet Şöleni"nde, Ataşehir Belediyesi'nin festival düzenlemesini eleştirenleri yanıtladı. Başkan İlgezdi, Ataşehiri sadece bir mahalle olarak bilenler, Ataşehirlilere 9 yıllardır hiç hizmet vermeyenler, Ataşehirliler için festival düzenlemeyi düşünmeyenlerin gelip burda ki coşkuyu, mutluluğu ve katılımı görmelerini istedi.

 

 

Kardeş Kültürler Festivalini "kasaba panayırı" diye tanımlayanlara da seslenen başkan İlgezdi "evet burası Anadolu kasabasıdır ve ben halkımla birlikte Kardeş Kültürler Festivali yapıyorum. Arkadaşlarımla oturduk günlerce düşündük, karar verdik. Neden Kardeş Kültürler? Sevgili arkadaşlarım, burası Hacı Bektaş Veli’lerin, Pir Sultan’ların Mevlana’ların toprağı, Atatürk’ün, Cumhuriyet’in izleri var bu toprakta. Benim yolum belli, benim yolum Cumhuriyet’in yolu, Atatürk’ün yolu." diye konuştu.

 

 

Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin konuşmasını alkış ve sloganlarla destekleyen yaklaşık 35 bin Ataşehirli daha sonra sahneye çıkan LATİF DOĞAN'ı dinledi. Birbirinden güzel eserleri seslendiren Latif Doğan, yoğun ısrar üzerine sahneden inerek vatandaşların arasına karıştı. Ünlü parçası "KÜSTÜM"ü de seslendiren Latif Doğan, roman havalarına eşlik edenlerle birlikte oynadı.