Ataşehir'de Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplandı

20.8.2009

Yürütme kurulu mahalle, kadın, çocuk ve gençlik meclisleri oluşturma kararı aldı. Emekli ve yaşlıların sorunlarını belirlemek içinde çalışma grubu kurulacak.

Ataşehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu ilk toplantısını yaptı. Ataşehir Belediyesi Encümen salonu'nda Ercan Gül'ün başkanlığında gerçekleştirilen ilk toplantıya yürütme kurulu üyelerinin tamamı katıldı.

 

 

Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantısında konsey Genel Sekreteri Turan Dolu'nun mahalle, kadın. çocuk ve gençlik meclisleri ile Ataşehir'de yaşayan yaşlı ve emeklilerin sorunlarını belirlemek ve çözüm üretebilmek için çalışma grubu kurulması çalışmalarını tam yetkili olarak sürdürmesi kararlaştırıldı.

Kent Konseyi Yürütme Kurulu Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Kaymakamı. İlçe Emniyet Müdürü. İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Sağlık Grup Başkanı ile Yeditepe Üniversitesi Rektörü'nün de ziyaret edip, Kent Konseyi çalışmalarına ilişkin bilgi verilmesini kararlaştırdı. Kent Konseyi Yürütme Kurulu çalışmalarını kamu oyu ile paylaşabilmek için bir Web sayfası da oluşturacak.