Ataşehir'de Kardeş Kültürler Festivali Başladı

25.7.2009

Ataşehir İlçe Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu,CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, çok sayıda CHP ilçe Başkanı ile Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinin katıldığı festival açılışında sahneye çıkan Haluk Levent 5 bin kişiye unutulmaz anlar yaşattı.

Ataşehir Kardeş Kültürler Festivali Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin açış konuşmasıyla başladı.

Küçükbakkalköy'de festival alanını dolduran yaklaşık 5 bin kişi başkan İlgezdi'yi sevgi gösterileriye karşılarken, Başkan İlgezdi tüm festival alanını gezerek Ataşehirlilerle sohbet etti.
 

 

Haluk Levent'in sahneye davet ettiği Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “genç ilçe Ataşehir'in sorunlarını bilerek yola çıktığını, sosyal, ekonomik ve kültürel ihtiyaçları gidermek üzere hazırladıkları projeleri uygulamaya başladıklarını” vurguladı. Ataşehir'in çağdaş, kültür ve sanatın dolu dolu yaşandığı bir ilçe olması için çalışacağını belirten Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “duvarlara asılan birer resimden ibaret olmayan Mevlana'ların Hacı Bektaş'ların, Yunusların, bizleri biz yapan, bizleri hiç bir etnik ve dini köken ayırmadan kardeş yapan değerlerini ATAŞEHİR'de yaşatmak istiyoruz.” dedi.

 

 

Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu'da, Ataşehirin yaşanabilir bir ilçe olması için Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin yaptığı ve yapacağı tüm projeleri desteklediğini belirtti.

 


Ünlü Sanatçı Haluk Levent'te alanı dolduran binlerce hayranına unutulmaz anlar yaşattı. Yaklaşık 2,5 saat sahnede kalan Haluk Levent, “Ataşehirli olduğunu ve Ataşehir'de Ataşehirlilerle birlikte olmaktan mutlu olduğunu” söyledi.